BejelentésKREATÍV ÉLMÉNY MŰHELY
Fedezd fel kreatív énedet!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


ÜDVÖZÖLLEK HONLAPOMON!

Kissné Szűrös Edit vagyok, pedagógusként gyerekeket és felnőtteket oktatok. Már gyermekként is érdekelt a rajzolás, festés és mindenféle kreatív technika, de a rajzolás soha nem tartozott az erősségeim közé. Aztán pár éve hallottam a jobb agyféltekés rajzolásról és nagyon kíváncsi lettem, hogy 4 nap alatt mit hoznak ki az emberből! A tanfolyam alatt rádöbbentem, hogy a rajzolás képessége mindig is velem volt, születésemtől kezdve, és hogy a rajztudás nem a kézügyességen múlik. Sokkal inkább a látásmódon. Olyan feladatokat csináltunk, ami a kreatív azaz a jobb agyfélteke működését hozta előtérbe.

Ezután a színes jobb agyféltekés tanfolyamot is elvégeztem, de közben selyemfestést, majd  egy festőművésznél akril és olajfestést tanultam.

Sokan kérdezték miért nem tanítom meg másoknak is ezt a módszer, ezért sok-sok gyakorlás és tanulás után elkezdtem oktatni a grafitos, majd a színes módszert is.


Ezen felül megrendelésre portréképeket (grafit) illetve festményeket (selyemfestékkel, olajfestékkel) is készítek.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!